witos120 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Witam kupiłem Nissana Qashqai czy jest możliwość zainstalowania instalacji LPG (samochód sprowadzony z Kanady SV AWD) 2019r. 2.0 l, silnik MR20DD, 103 kW, ECU Hitachi BED 43J-000. Pozdrawiam Jacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Tak, jest możliwość.Więcej dowiesz się w warsztacie który się tym zajmuje.Jeden telefon i będziesz znał ich propozycje i ceny.Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filton Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Witam,mam takie samo auto ,byłem w warsztacie u gazownika i powiedział że jest instalacja firmy Stag przeznaczona do tego silnika, ale osobiście nie poleca montażu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witos120 Opublikowano 12 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Dziękuję za info. Właśnie odebrałem samochód z montażu LPG Alex Idea. Przejechałem ok 80 km naradzie jest ok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jani Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 W dniu 12.07.2023 o 18:04, filton napisał: Witam,mam takie samo auto ,byłem w warsztacie u gazownika i powiedział że jest instalacja firmy Stag przeznaczona do tego silnika, ale osobiście nie poleca montażu. Pozdrawiam Mała aktualizacja, również posiadam QQ z tym silnikiem (2018 SL AWD - Kanada), zdecydowałem się na instalację STAG-a, ponieważ firma wydała nowy sterownik 4 GEN., na razie chodzi bez zarzutów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi