witos120 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Witam kupiłem Nissana Qashqai czy jest możliwość zainstalowania instalacji LPG (samochód sprowadzony z Kanady SV AWD) 2019r. 2.0 l, silnik MR20DD, 103 kW, ECU Hitachi BED 43J-000. Pozdrawiam Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirekCC Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Tak, jest możliwość.Więcej dowiesz się w warsztacie który się tym zajmuje.Jeden telefon i będziesz znał ich propozycje i ceny.Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filton Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Witam,mam takie samo auto ,byłem w warsztacie u gazownika i powiedział że jest instalacja firmy Stag przeznaczona do tego silnika, ale osobiście nie poleca montażu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witos120 Posted July 12, 2023 Author Share Posted July 12, 2023 Dziękuję za info. Właśnie odebrałem samochód z montażu LPG Alex Idea. Przejechałem ok 80 km naradzie jest ok. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jani Posted July 18, 2024 Share Posted July 18, 2024 W dniu 12.07.2023 o 18:04, filton napisał: Witam,mam takie samo auto ,byłem w warsztacie u gazownika i powiedział że jest instalacja firmy Stag przeznaczona do tego silnika, ale osobiście nie poleca montażu. Pozdrawiam Mała aktualizacja, również posiadam QQ z tym silnikiem (2018 SL AWD - Kanada), zdecydowałem się na instalację STAG-a, ponieważ firma wydała nowy sterownik 4 GEN., na razie chodzi bez zarzutów. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts