mc55 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 (edited) Panowie, podpowiedzcie jakie kołki są do tej osłony pod silnikiem, płyta zaczęła wisieć i okazało się że poodpadały klipsy/kołki trzymające płytę. Póki co posztukowane na trytytkach , nie wiem które kołki tam zakupić, doradzi ktoś ? W serwisie oszaleli z ceną , za sztukę 20 zł , nawet nie mieli na stanie żebym zobaczył. Znalazłem na necie odpowiedniki ale chcę się poradzić , może ktoś ściągał i pamięta jakie tam mają być ? Wiem że te z oznaczeniem B są w nadkolach i pod maską, ale osłona silnika ma głębokie gniazda z prawej i lewej strony i tak pomyślałem że tych nie dało by się potem zdemontować bez uszkadzania. Edited June 15, 2023 by mc55 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted June 15, 2023 Share Posted June 15, 2023 Wchodzą B. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts