Wojtas1976 Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Witam.Kupilem Nissana Qashqai 2014 rok 1.5 dCi.Gdy zacząłem ustawiać radio i nawigacje dotyk przestał działać i wyskoczył komunikat że ekran jest pod stałym naciskiem i żeby usunąć ten komunikat trzeba nacisnąć powrót .Po naciśnięciu komunikat zniknął ale po chwili powrócił i samoczynnie się pojawia i znika jest to denerwujące.Pytanko da się to w jakiś sposób ogarnąć bez wizyty w serwisie? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K2o Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 (edited) U mnie czasami zawieszał się dotyk. Nie mogłem zmienić stacji radiowych. Pomogła aktualizacja softu. Miałem wersję, jak dobrze pamiętam D205. Teraz jest ok. Można samemu wgrać aktualizację. W tym wątku jest wszystko opisane.https://forum.nissanklub.pl/topic/116223-aktualizacja-oprogramowania-radia-nc-przed-liftem/ Edited June 26, 2023 by K2o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts