zbigniew Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Nieszczelny układ klimatyzacji z tego złączenia co na zdjęciu sączy się olej i przykładając ucho słychać tę nieszczelność mieliście takie problemy w nowym j12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 W moim j12, póki co, tego problemu nie mam. W tym łączniku jest oring średnicy 6-7 mm (w poprzednim autku w tym miejscu wydostawał się olej). Lepiej jechać do ASO, niech wymienią oring i uzupełnią olej I czynnik, który nie jest tani. Szerokości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elsebo Posted July 5, 2023 Share Posted July 5, 2023 Dokładnie, do ASO i niech łatają, nabijają,... Do J12 nie doszedłem (może i dobrze ) ale zarówno w J10 jak i J11 była naprawiana klima na gwarancji - nieszczelny układ (wada materiałowa) i zero czynnika. Klima generalnie nie jest mocną str Qaszanek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbigniew Posted July 6, 2023 Author Share Posted July 6, 2023 Dzięki tak zrobiłem i chyba Jet teraz ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquariusmax Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 W dniu 5.07.2023 o 21:59, elsebo napisał: ... zarówno w J10 jak i J11 była naprawiana klima na gwarancji - nieszczelny układ ... U mnie było identycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts