Zdzis3k Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 Witam serdecznie, mam pytanie, czy można wymienić światła przednie w QQ ze zwykłych LED na te adaptacyjne? Czy wystarczy wymienić same lampy? Czy wiąże się to dodatkowo z koniecznością zmiany oprogramowania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mokado Posted July 3, 2023 Share Posted July 3, 2023 raczej w standardzie masz adaptacyjne - na końcu drążka kierunkowskazów jest przycisk, którym włącza się tryb "auto" tych świateł co zobaczysz dopiero przy jeździe nocą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdzis3k Posted July 3, 2023 Author Share Posted July 3, 2023 (edited) Dzięki @mokadoza odpowiedź. Chodzi mi o te światła "matrix". One w nissanie nazywają się adaptive(?)> Dokładnie chodzi mi o te światła z filmu: Przy wyposażeniu N-C, dodatkowym pakietem jest "pakiet technologiczny", w którym jest m.in. Bez tego pakietu w N-C tego nie ma. Edited July 3, 2023 by Zdzis3k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts