Gość LEMUR Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 Czy komus sie cos takiego zdarza? Odpalony silnik > jazda > zamkniecie wszystkich drzwi > zapala sie kontrolka immo (zdarzenie losowe - nie wiem czy nie uwarunkowane pogoda? niska temperatura, duza wilgotnosc itp?) jezeli zrobie odwrotnie czyli najpierw 'zarygluje' drzwi, pozniej odpale silnik to sie ani razu nie zapalila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dakall Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Czy komus sie cos takiego zdarza? Odpalony silnik > jazda > zamkniecie wszystkich drzwi > zapala sie kontrolka immo (zdarzenie losowe - nie wiem czy nie uwarunkowane pogoda? niska temperatura, duza wilgotnosc itp?) jezeli zrobie odwrotnie czyli najpierw 'zarygluje' drzwi, pozniej odpale silnik to sie ani razu nie zapalila. Witam immobilzjzer nie może zaswiecic się w czasie jazdy.Czy aby on jest sprawny ,jedź na komputre nie koniecznie do aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 nie bylo nic na liscie bledow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 a masz jakiś antynapad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 nie, nie mam antynapadu. Kluczyk ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.