Guest LEMUR Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Czy komus sie cos takiego zdarza? Odpalony silnik > jazda > zamkniecie wszystkich drzwi > zapala sie kontrolka immo (zdarzenie losowe - nie wiem czy nie uwarunkowane pogoda? niska temperatura, duza wilgotnosc itp?) jezeli zrobie odwrotnie czyli najpierw 'zarygluje' drzwi, pozniej odpale silnik to sie ani razu nie zapalila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dakall Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Czy komus sie cos takiego zdarza? Odpalony silnik > jazda > zamkniecie wszystkich drzwi > zapala sie kontrolka immo (zdarzenie losowe - nie wiem czy nie uwarunkowane pogoda? niska temperatura, duza wilgotnosc itp?) jezeli zrobie odwrotnie czyli najpierw 'zarygluje' drzwi, pozniej odpale silnik to sie ani razu nie zapalila. Witam immobilzjzer nie może zaswiecic się w czasie jazdy.Czy aby on jest sprawny ,jedź na komputre nie koniecznie do aso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEMUR Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 nie bylo nic na liscie bledow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marcinde Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 a masz jakiś antynapad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LEMUR Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 nie, nie mam antynapadu. Kluczyk ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.