Raymond Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Cześć, naszło mnie na czujniki martwego pola w QQ j11 i od kilku dni sprawdzam czy byłoby to wykonalne. W mojej wersji N-connecta są wtyczki w drzwiach, żeby podłączyć osłony słupków z diodą sygnalizującą wykrycie pojazdu w martwym polu, na lewo od kierownicy przy panelu przycisków są dodatkowego wtyczki (jedna z nich zakładam, że jest od przycisku aktywacji i dezaktywacji martwego pola), mam miejsca montażowe pod sonary w lewym i prawym tylnym nadkolu (czy tam w okolicach nadkoli). Jak rozebrałem plastiki i tapicerkę z lewego boku w bagażniku to mam takie wtyczki z czego jedna jest zmostkowana: Pytanie do osób posiadające QQ j11 z rocznika od 2018 i system obserwacji martwego pola (z tego co się zorientowałem to wcześniej system martwego pola był realizowany za pomocą kamery a nie sonarów), czy mogą sprawdzić czy do tych wtyczek jest coś podpięte, czy jest jakiś dodatkowy moduł, który zarządza sonarami, jakieś dodatkowe przewody itp. Za wszelką pomoc byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Też jestem ciekaw,kiedyś puściłem zapytanie o to samo na fb i odradzono mi,że to jest dziadostwo...tzn słabo działa.Ale skoro Ty masz wtyczki i jest zmostkowana ,to widocznie masz aktywną funkcje w module i żeby nie świeciło stale,albo nie pokazywało jakiegoś błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz58 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Witam.Te dwie kostki służą do podłączenia modułu od haka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi