Dosia0207 Posted August 19, 2023 Share Posted August 19, 2023 Bardzo proszę o pomoc, może ma ktoś instrukcję po polsku do pulsara 1.2 .Chodzi mi o ustawienie funkcji na komputerze pokładowym, wszystko mam po niemiecku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilunia Posted August 19, 2023 Share Posted August 19, 2023 (edited) W dniu 19.08.2023 o 21:20, Dosia0207 napisał: Bardzo proszę o pomoc, może ma ktoś instrukcję po polsku do pulsara 1.2 .Chodzi mi o ustawienie funkcji na komputerze pokładowym, wszystko mam po niemiecku. Kiepsko szukałaśTUTAJ kolega Andrzej G własnymi siłami wykonał i udostępnił naszej społeczności mini poradnik w kwestii która Cię interesuje i kilku innych podstawowych elementów sterowania. Całej instrukcji Pulsara na pewno nie dostaniesz. Kiedyś była w ofertach na Alle... - kosztowała ok. 5 dyszek. Poszukaj EDIT. Link (wstawiony wyżej) z zastosowaniem forumowego odnośnika poczętkowo nie był aktywny, więc jakby co, wstawiam poniżej bezpośredni link do wspomnianej instrukcji: https://forum.nissanklub.pl/applications/core/interface/file/attachment.php?id=23671 z którego następuje automatyczne pobranie do kompa Edited August 21, 2023 by Bilunia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dosia0207 Posted August 20, 2023 Author Share Posted August 20, 2023 Dziękuję za odpowiedź, tak przeczytałam komentarze i znalazłam fajnie opracowaną instrukcję przez p. Andrzeja, napewno się przyda. Człowiek zrobił się zbyt wygodny, ale jak się chce to translatorek i tłumaczenie. Myślę, że parę godzinek w samochodzie i da się wszystko znaleźć. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilunia Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 3 godziny temu, Dosia0207 napisał: Myślę, że parę godzinek w samochodzie i da się wszystko znaleźć. Wydrukuj sobie instrukcję kol. Andrzeja i z taką ściągą siadasz do auta - punkt po punkcie i w pół godzinki ogarniesz sprawę . To z własnego doświadczenia. Bo szukanie tych niuansów w fabrycznej instrukcji, to może dzionka zabraknąć 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dosia0207 Posted August 20, 2023 Author Share Posted August 20, 2023 Dziękuję za poradę, tak uczynię. Pozdrawiam serdecznie ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts