gumimis Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Znalazłem w necie artykuł jakoby Nissan szykował delikatny facelift J12. Wprawdzie autor artykułu myli trochę daty - wg. niego J12 zaprezentowano w 2018 https://uk.motor1.com/news/680056/nissan-qashqai-facelift-spied-first-time/ Faktycznie patrząc na zamaskowane zdjęcia widać, że zmienił się przedni zderzak - stracił/zmniejszone zostały pionowe "kły" po bokach na rzecz łagodnego przejścia błotnika w zderzak. Podobno Nissan zamierza też przejść na nagłośnienie Harmana zamiast Bose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thekyle Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Bardzo ciekawe, ja znalazłem już 2 odsłony ?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 5 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2024 (edytowane) Ten na dole, to pokraka, ale zbieżny ze zdjęciami "szpiegowskimi". W połowie 2024 wejdzie model FL jako produkcja 2024, ale rocznik modelowy 2025. W salonach pewnie od sierpnia/września 2024. W 2026 będzie elektryczny Qashqai EV. Edytowane 5 Lutego 2024 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi