gumimis Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Znalazłem w necie artykuł jakoby Nissan szykował delikatny facelift J12. Wprawdzie autor artykułu myli trochę daty - wg. niego J12 zaprezentowano w 2018 https://uk.motor1.com/news/680056/nissan-qashqai-facelift-spied-first-time/ Faktycznie patrząc na zamaskowane zdjęcia widać, że zmienił się przedni zderzak - stracił/zmniejszone zostały pionowe "kły" po bokach na rzecz łagodnego przejścia błotnika w zderzak. Podobno Nissan zamierza też przejść na nagłośnienie Harmana zamiast Bose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekyle Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 Bardzo ciekawe, ja znalazłem już 2 odsłony ?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquariusmax Posted February 5, 2024 Share Posted February 5, 2024 (edited) Ten na dole, to pokraka, ale zbieżny ze zdjęciami "szpiegowskimi". W połowie 2024 wejdzie model FL jako produkcja 2024, ale rocznik modelowy 2025. W salonach pewnie od sierpnia/września 2024. W 2026 będzie elektryczny Qashqai EV. Edited February 5, 2024 by aquariusmax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts