Jacek2021 Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Witam czy jest ( tak bylo w qashqaijJ11) i ewentualnie jak wejsc do trybu serwisowego Qashqai J12 . Pozdrawiam JR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquariusmax Posted March 17, 2024 Share Posted March 17, 2024 (edited) Mi się udało w wersji Acenta MR23 z multimediami z dwiema gałkami. Robimy podobnie jak w J11, wciskamy MENU i kręcimy prawą gałką lewo/prawo/lewo. W wyższych wersjach może być podobnie. Opcji jest dość sporo, jest np. diagnostyka wielu układów, aktualizacja i inne "dziwne" ustawienia, ale napięcia na akumulatorze nie widziałem. Trzeba trochę uważać, bo u mnie się pojawił błąd systemu Stop/Start, ale po ponownym odpaleniu mu przeszło, podejrzewam, że to efekt autotestu. Edited March 17, 2024 by aquariusmax 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammvp Posted May 2, 2024 Share Posted May 2, 2024 Witam, podpinam się do pytania... Czy macie sprawdzony sposób na dostęp do menu serwisowego ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micha_123 Posted May 4, 2024 Share Posted May 4, 2024 Gdzieś pisali że przycisk "Camera" i 3x w lewo , 3x w prawo i 3x w lewo Na navi z dwoma pokrętłami nie działa. Ale moze ktoś spróbuje z navi z jednym pokrętłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRIMAR Posted May 6, 2024 Share Posted May 6, 2024 Niestety, z jednym pokrętłem też nie działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumimis Posted May 6, 2024 Share Posted May 6, 2024 U mnie działa Cytat MENU i kręcimy prawą gałką lewo/prawo/lewo Aczkolwiek to menu jest dość ubogie w mojej ocenie: nie ma temperatury płynu chłodzącego, napięć, etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquariusmax Posted May 6, 2024 Share Posted May 6, 2024 (edited) Ale można zrobić autodiagnozę i aktualizację wymusić. Edited May 6, 2024 by aquariusmax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRIMAR Posted May 7, 2024 Share Posted May 7, 2024 14 godzin temu, gumimis napisał: U mnie działa Aczkolwiek to menu jest dość ubogie w mojej ocenie: nie ma temperatury płynu chłodzącego, napięć, etc. "Prawą gałką", więc masz 2-gałkową nawigację. Czy komuś się udało z 1-gałkową? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micha_123 Posted May 7, 2024 Share Posted May 7, 2024 Fabrycznie zadziałało, ze stacją z dwoma pokrętłami. Nic ciekawego tam faktycznie nie ma i wymuszenie update i tak nic nie daje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts