maro19880518 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Witam, czy radio w moim qashqaiu J10 HY00E umożliwia odtwarzanie plików mp3 na płytach CD czy tylko niestety audio? Jak na rok 2008 już to powinno być, niestety nigdzie nie znalazłem informacji że tak jest, nawet w instrukcji obsługi. Wiem że jest kilka producentów tego samego radia i czy mogą się przez to różnić co mogą odtwarzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunio Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Witaj. Mam takie samo radio i z płyty czyta mp3 bez problemu. Lecz zmieniłem na chińskie dedykowane do tego auta i teraz to mam nawet nawigację. TYlko pamiętaj musi być dedykowane do Qashqaiu J10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro19880518 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 No właśnie mnie interesuje tylko żeby mp3 czytał z płyt. Wiem że są fajne multimedialne, ale mnie to wystarczy. Po prostu nie jeżdżę za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro19880518 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Niestety moje radio nie czyta mp3 ?, a szkoda. Czy u Ciebie na fronice jest jakiś symbol mp3 albo podobny? I czy masz wersję z wejściem aux w schowku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi