maro19880518 Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Witam, czy radio w moim qashqaiu J10 HY00E umożliwia odtwarzanie plików mp3 na płytach CD czy tylko niestety audio? Jak na rok 2008 już to powinno być, niestety nigdzie nie znalazłem informacji że tak jest, nawet w instrukcji obsługi. Wiem że jest kilka producentów tego samego radia i czy mogą się przez to różnić co mogą odtwarzać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunio Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Witaj. Mam takie samo radio i z płyty czyta mp3 bez problemu. Lecz zmieniłem na chińskie dedykowane do tego auta i teraz to mam nawet nawigację. TYlko pamiętaj musi być dedykowane do Qashqaiu J10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro19880518 Posted August 28, 2023 Author Share Posted August 28, 2023 No właśnie mnie interesuje tylko żeby mp3 czytał z płyt. Wiem że są fajne multimedialne, ale mnie to wystarczy. Po prostu nie jeżdżę za dużo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro19880518 Posted August 29, 2023 Author Share Posted August 29, 2023 Niestety moje radio nie czyta mp3 ?, a szkoda. Czy u Ciebie na fronice jest jakiś symbol mp3 albo podobny? I czy masz wersję z wejściem aux w schowku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts