OBart Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Witam wszystkich. Chce kupić od kumpla Navare z 2016 roku 2.5D, Mam pytanie, silnik chodzi drzwi otwarte a na desce pali mi się taka żółta kontrolka , trójkącik..... po stronie obrotomierza nad czerwona kontrolka pasów. Ktoś wie co to jest??? albo co może być??? Jedyna rzecz która mnie niepokoi a nie chce bez sensu jechać 400 km po to żeby wrócić z niczym będę wdzięczny za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1621 Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 17 godzin temu, OBart napisał: Witam wszystkich. Chce kupić od kumpla Navare z 2016 roku 2.5D, Mam pytanie, silnik chodzi drzwi otwarte a na desce pali mi się taka żółta kontrolka , trójkącik..... po stronie obrotomierza nad czerwona kontrolka pasów. Ktoś wie co to jest??? albo co może być??? Jedyna rzecz która mnie niepokoi a nie chce bez sensu jechać 400 km po to żeby wrócić z niczym będę wdzięczny za podpowiedz Spróbuj zamknąć drzwi. Może trojkat ostrzegawczy zgaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Może podłączyć kompa i zczytać błędy. Nie wiadomo co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi