OBart Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Witam wszystkich. Chce kupić od kumpla Navare z 2016 roku 2.5D, Mam pytanie, silnik chodzi drzwi otwarte a na desce pali mi się taka żółta kontrolka , trójkącik..... po stronie obrotomierza nad czerwona kontrolka pasów. Ktoś wie co to jest??? albo co może być??? Jedyna rzecz która mnie niepokoi a nie chce bez sensu jechać 400 km po to żeby wrócić z niczym będę wdzięczny za podpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin1621 Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 17 godzin temu, OBart napisał: Witam wszystkich. Chce kupić od kumpla Navare z 2016 roku 2.5D, Mam pytanie, silnik chodzi drzwi otwarte a na desce pali mi się taka żółta kontrolka , trójkącik..... po stronie obrotomierza nad czerwona kontrolka pasów. Ktoś wie co to jest??? albo co może być??? Jedyna rzecz która mnie niepokoi a nie chce bez sensu jechać 400 km po to żeby wrócić z niczym będę wdzięczny za podpowiedz Spróbuj zamknąć drzwi. Może trojkat ostrzegawczy zgaśnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzemik Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Może podłączyć kompa i zczytać błędy. Nie wiadomo co to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts