DarekJ1 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Witam, czy ktoś przerabiał temat hamulców w Nocie - tył - bębny . Przeszukałem "całego" neta i nic. Jak sobie poradziliście, może ktoś pomóc, chodzi o pierścienie magnetyczne ABS. Czy można gdzieś to dostać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINO Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 tam wymiania się całą piastę o ile pamiętam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusef19 Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 U mnie mechanik przekładał pierścień stary przy wymianie bębnów, szukałem nie znalazłem nowych może zależy od wersji, ale przy wymianie trzeba było kupić również nowe łożyska, bo są wprasowywane do bębna. Można próbować wybijać stare, ale nie wiem czy warto Pierścień zdaje się jest od wewnętrznej strony bębna Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts