Exit Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 W mojej ocenie radio Dab w moim samochodzie jest nie używalny. W sumie w mojej okolicy łapie około 14 stacji. Ale podczas jazdy wszystkie gubią zasięg albo generują pauzy w odsłuchu. Jak te radio sprawuje się u Was.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brzyk Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 u mnie podobnie. Jakbym włączył na postoju - działa. Czasem niektóre stacje łapie chyab wymiennie na FM. Ale obecnie - kiszka. Chyba u nas tylko katowice dzaiałają w miarę znośnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert_B Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Tak działa DAB w PL. Nikt nie dba, aby poprawić zasięgi kanałów DAB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekyle Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Lublin - w rejonie miasta działa stabilnie, mało stacji ale jest OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts