czajnik12 Opublikowano 8 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 (edytowane) Na jakimś filmie o wersji hybrydowej zauważyłem, że nowy juke ma już język polski na głównym komputerze. Orientujecie się od kiedy to wprowadzili i czy w pierwszych wersjach juka II też to da się zrobić? Edytowane 8 Października 2023 przez czajnik12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomzet Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 Ponoć od samego początku jak pojawiła się wersja hybrydowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesio33 Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 W wersji Hybryda jest menu w j. polskim o ile wiem od produkcji wersji hybrydowej w wersji benzyna też jest po polsku. Czytałem na forach że w serwisach nie zmieniają w starszych wersjach juka na j. polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajnik12 Opublikowano 18 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 To kij im w oko ?. A z ciekawości - w nowych wersjach okroili szybę pasażera z automatu i tylko u kierowcy zostawili - na filmie widzę, że w jakiejś najwyższej wersji nie ma napisane A na włączniku szyby pasażera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironn Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 W serwisie Nissana powiedzieli że nowe Juki z 2023 mają wgrane polskie menu komputera. Ponoć próbowali wgrać w starsze wersje ale się im nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trex99 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 To dziwne system jest ten sam i multimedia wersji 2023 i 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironn Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Dzwoniłem do innego serwisu w tej sprawie ale nic nie wiedzą na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi