Mrowa88 Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Witam. Posiadam takie radio w notę 2008rok. Potrzebuję złotej rączki do rozkodowanie. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 (edytowane) Odpowiadałem na temat kodu do radia w temacie Brak świateł w pozycji auto, ale powtórzę to co wiem lub mogę doradzić. Wklejam drugi raz posta z tamtej strony. Mam identyczne radio. Kod można uzyskać tylko w serwisie nissana. Można popróbować, była kiedyś taka strona, ale w tej chwili zapomniałem ponieważ bardzo dawno z niej nie korzystałem, na której można było uzyskać kod. Nie wiem czy do nissana? Ja uzyskałem w serwisie, było to jednak już bardzo dawno temu. Może poszukaj przez Google kto może pomóc Marek Łopat,www.V12.auto.pl, lub https://www.kod-radia.pl/sklep/, lub jeszcze inaczej przez aplikację na smartfon ''Nissan radio code unlock.'' Edytowane 23 Października 2023 przez janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 24 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Numer VIN i naklejka z tylu radia ... bez tego nic nie idzie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi