Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Kod do radia

Mrowa88
 Share

Recommended Posts

Witam. Posiadam takie radio w notę 2008rok. Potrzebuję złotej rączki do rozkodowanie. Pomoże ktoś? 

IMG_20231023_101645.jpg

Odpowiadałem na temat kodu do radia w temacie Brak świateł w pozycji auto, ale powtórzę to co wiem lub mogę doradzić. Wklejam drugi raz posta z tamtej strony.               Mam identyczne radio.                                                                                                                                                                                                                                                                 Kod można uzyskać tylko w serwisie nissana. Można popróbować, była kiedyś taka strona, ale w tej chwili  zapomniałem ponieważ bardzo dawno z niej nie korzystałem, na której można było uzyskać kod. Nie wiem czy do nissana? Ja uzyskałem w serwisie, było to jednak już bardzo dawno temu.  Może poszukaj przez Google kto może pomóc Marek Łopat,www.V12.auto.pl, lub https://www.kod-radia.pl/sklep/, lub jeszcze inaczej przez aplikację na smartfon ''Nissan radio code unlock.''

Edited by janio

Numer VIN i naklejka z tylu radia ... bez tego nic nie idzie zrobic.