Afrance Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 Witam mam problem z otwarciem lusterek wstecznych automatycznych po nocy pod chmurką. Pewnie padł bezpiecznik bo nie działają obydwa. Można je jakiś otworzyć recznie? Dziś jest -17 i ciężko coś robić na zewnątrz. Niestety przez taką pierdółkę auto uziemione. Miał ktoś podobny przypadek? Wysłane z mojego SM-A526B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afrance Posted January 11, 2024 Author Share Posted January 11, 2024 Pomogło wstawienia auta do garażu.Wysłane z mojego SM-A526B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baju123 Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 jak jest minusowa temperatura i samochód stoi na zewnątrz nie powinno się składać lusterek tak na przyszłość ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert_B Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 Dokładnie jak pisze kolega @baju123. Ja jak spodziewam się minusowych temperatur wyłączam automatyczne składanie lusterek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afrance Posted January 11, 2024 Author Share Posted January 11, 2024 Dobra rada napewno sie ustosunkuje. A czy ktoś z Was wie jak otworzyć je recznie tak na przyszłość?Wysłane z mojego SM-A526B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackSet Posted January 11, 2024 Share Posted January 11, 2024 2 minuty temu, Afrance napisał: Dobra rada napewno sie ustosunkuje. A czy ktoś z Was wie jak otworzyć je recznie tak na przyszłość? Wysłane z mojego SM-A526B przy użyciu Tapatalka Ręką ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afrance Posted January 11, 2024 Author Share Posted January 11, 2024 Myślałem że ręka jest do czegoś innego , a tak na poważnie niczego nie urwę?. Jak próbowałem to ruszyć to był duży opór...Wysłane z mojego SM-A526B przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baju123 Posted January 12, 2024 Share Posted January 12, 2024 Urwać może nie ale można zniszczyć mechanizm [ on-off ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackSet Posted January 12, 2024 Share Posted January 12, 2024 1 godzinę temu, baju123 napisał: Urwać może nie ale można zniszczyć mechanizm [ on-off ] Ja skladalem i rozkładałem ręcznie i wszystko dziala. A zaczelo sie od tego ze niechcacy kiedys na podwórku przejezdalem rowerem i niechcacy walnąłem w lusterko i sie złożyło. Odciągnąłem recznie bez szwanku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackSet Posted January 12, 2024 Share Posted January 12, 2024 I jak lusterko? Udało się rozłożyć? Dodam, ze lusterko zamknięte wcześniej elektrycznie, po otwarciu ręcznie lepiej już składać elektrycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afrance Posted January 13, 2024 Author Share Posted January 13, 2024 Ja recznie nie próbowałem i raczej nie bede próbowałchyba ze awaryjnie. Jak powstał w garażu to otworzyły się normalnie Wysłane z mojego SM-A526B przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts