p.ignatowicz8480 Posted January 12, 2024 Share Posted January 12, 2024 Witajcie jak w temacie , podpowie ktos jak to naprawic ?:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salikartur Posted January 12, 2024 Share Posted January 12, 2024 Porządnie rozmrozić samochód, ustawiasz 30C krótki rękawek i w drogę, klima włączona ! Miałem parę dni temu, drzwi kierowcy i pasażera przód. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.ignatowicz8480 Posted January 14, 2024 Author Share Posted January 14, 2024 to nie to niestety , bardziej poluzowała sie linka , od klamki, sama klamka tez chodzi jak by bez oporu, próbowałem się tam dostać ale nie dałem rady , po zdjęciu boczku , wyjęciu samej klamki , niestety do samego mechanizmu nie byłem wstanie się dostać chyba nie obejdzie się bez wizyty w serwisie : / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts