Lysy Opublikowano 22 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 (edytowane) Cześć, walczę z brakiem mocy-jakby nie uruchamiało się turbo-i jako że jedyna myśl która przychodzi mi do głowy żeby naprawić tego szrota to bańka z benzyną proszę o obejrzenie parametrów czy wszystko jest tak jak powinno być w tym silniku. Do tej pory wymienione na regenerowane turbo, pompa wtryskowa, rozrząd, czujnik położenia wału, podmieniane zaworki vacum-turbo, przepływomierz, nowe wtryski, filtr paliwa/powietrza, pompka przelewowa przy zbiorniku, zaślepiony egr, przewiercony kat i dalej nic.. Screeny z biegu jałowego i z 2000rpm na postoju. Może ktoś się czegoś dopatrzy bo mi cyce opadają. W szczególności zastanawia mnie prąd pedału gazu-czujnik 1 i 2 nie powinien pokazywać takiego samego prądu? Edytowane 22 Stycznia 2024 przez Lysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 23 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zczytaj DTC to będziesz wiedział więcej na temat usterki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy Opublikowano 23 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 Błędów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 takie słabe zdjęcia ,że nic nie widzę Nie wiem czy o to Ci chodzi ale czujnik pedału ma dwa obwody i rezystancja jeśli dobrze pamiętam jest na nich odwrotna, czyli naciskając pedał jedna rośnie a druga maleje . Rozumiem ,że on ma po prostu muła bez żadnych błędów a nie tryb awaryjny odcina moc i nie pozwala mu się wkręcać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi