Kerim Posted January 25, 2024 Share Posted January 25, 2024 Witam . Mam problem z N16 silnik 1.5 Pada akumulator na postoju. Aku ma 1 rok Sprawdziłem pobór prądu na postoju : ok 51 mA trochę za dużo ( gdybym jeździł co dziennie podejrzewam,że nie było by problemu ale czasem i tydzień nie odpalam) Przetrzepałem bezpieczniki i wyszło że jeden przy akumulatorze ( pierwszy po lewej pod głównym) od elektrycznych szyb na postoju żre ok 36 mA (oczywiście przy wyjętym kluczyku) Jak ugryźć temat? Może ktoś spotkał się z takim problemem. Proszę o poradę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buladag Posted January 25, 2024 Share Posted January 25, 2024 Może jakiś moduł od domykania jest zamontowany? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kerim Posted January 26, 2024 Author Share Posted January 26, 2024 Trudno mi powiedzieć czy jest jakiś moduł. Problem pojawił się nie dawno. Jak wspomniałem jeżdżę bardzo nie regularnie. Wcześniej problemu nie było. W innych elektrycznych tematach forumowicze piszą że problemem może być wiązka kabli pod chłodnicą. Muszę tam zajrzeć i dam znać co i jak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts