Konskov Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Cześć! Jakie modele i w jaki sposób montujecie wideorejestratory w swoich trailach? Ja mam na oku BlackVue DR900X ale zastanawiam się czy faktycznie to sprzęt warty swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Ja nabyłem Navitel r480 ( przod/tyl). O ile z montażem przód i kabelkami problemu nie bedzie to nie mam pojęcia jak na tyle pójdzie. Przód startuje ze schowka, do którego mam z gniazdka pod klimą huba. Potem po słupku pod uszczelka a następnie pod podsufitka na górze szyby. Przyklejony pod lusterkiem. Na tył dam tsk ssmo pod uszczelka a następnie podsufitka wzdłuż...No i co dalej. Zastanawiam się czy nie wykorzystam tej plastikowej rurki która wychodzi z nadwozia do klapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) 9 godzin temu, Konskov napisał: Jakie modele i w jaki sposób montujecie wideorejestratory w swoich ... Ja używam VIOFO A129-G (bez tylnej) Nie jest tania, ale jestem bardzo zadowolony. Elegancko nagrywa zarówno w dzień, jak i w nocy. Zamontowana z lewej strony lusterka, by mieć podgląd ekraniku i łatwość grzebania w jej menu. Kabelek wchodzi przy lusterku pod podsufitkę, dalej w lewo i pod lewym słupkiem do skrzynki bezpieczników. Do zasilania dokupiłem Adapter zasilania ACC Viofo Hardwire Kit by mieć w pełni funkcjonalny tryb parkingowy, a dodatkowo zabezpieczony akumulator przed nadmiernym rozładowaniem, poprzez możliwość ustawienia dolnej granicy napięcia akumulatora przy której tryb parkingowy zostanie wyłączony. Edytowane 27 Stycznia przez Bilunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Witam A w nowym X Trail akumulator 12V jest z tyłu w bagażniku i to trochę kompiluje sprawę. Szkoda że zasilania nie ma jak w skodzie gniazd USB c przy lusterku wstecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Widerejestrator zamontowany. Kabelki bez problemu pochowane w podsufitce. Przód po prawej stronie lusterka. Tył przyklejony na środku u góry w zasięgu tylnej wycieraczki. Edytowane 25 Lutego przez JackSet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi