TeroM Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Witam. Mam pytanie. Do czego służy regulacja bimetalu(tak mi to wygląda na bimetal) przy gaźniku? Można go regulować w dwie strony. Cóż podczas odkręcania gaźnika(regulacja poziomu paliwa), odkręciłem również ten bimetal. Po całkowitym skręceniu go, ustawiłem na środkową pozycje. No i od czego on jest? Auto chodzi w każdym bądz razie normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 to ssanie automatyczne ale osobiscie nie wiem jak powinno sie go ustawiać po calkowitym demontazu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeroM Opublikowano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Też tak przypuszczałem że będzie to automatyczne ssanie. A u Ciebie jak jest ustawione? Na środku? Czy masz odchylenie w którąś strone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 niewiem jak mam ustawione bo Micre mam juz 6 lat a jeszcze gaznika nigdy nie ruszalem 8) zreszta mam ponad 142kkm przebiegu i w zasadzie nic przy autku nie grzebalem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Z tego co ja wiem to węrzyk z tamtąd i dzie do przyspieszacza zapłonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.