TeroM Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Witam. Mam pytanie. Do czego służy regulacja bimetalu(tak mi to wygląda na bimetal) przy gaźniku? Można go regulować w dwie strony. Cóż podczas odkręcania gaźnika(regulacja poziomu paliwa), odkręciłem również ten bimetal. Po całkowitym skręceniu go, ustawiłem na środkową pozycje. No i od czego on jest? Auto chodzi w każdym bądz razie normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeXaN Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 to ssanie automatyczne ale osobiscie nie wiem jak powinno sie go ustawiać po calkowitym demontazu :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeroM Posted December 19, 2005 Author Share Posted December 19, 2005 Też tak przypuszczałem że będzie to automatyczne ssanie. A u Ciebie jak jest ustawione? Na środku? Czy masz odchylenie w którąś strone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeXaN Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 niewiem jak mam ustawione bo Micre mam juz 6 lat a jeszcze gaznika nigdy nie ruszalem 8) zreszta mam ponad 142kkm przebiegu i w zasadzie nic przy autku nie grzebalem :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
geniula1 Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Z tego co ja wiem to węrzyk z tamtąd i dzie do przyspieszacza zapłonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.