JaroSz Opublikowano 5 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 W dniu 29.10.2024 o 17:09, fruko napisał: Niestety ale sa inne wymiarami , kształtem Ja mam wrażenie, że są identyczne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawzim Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Ok u mnie po 2 latach pojawił się wytarty obszar w miejscu gdzie stuka się w OK. Dopiero teraz to zauważyłem bo ekran zwykle jest w tym rejonie popalcowany i tego nie widać. Tak więc będę musiał się udać do aso ciekawy jestem jak na to zareagują. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca (edytowane) [OK] powinienem być uciekający, co jakiś czas w innym miejscu, wtedy użycie by się rozłożyło, jak w dyskach SSD zapisy. Edytowane 19 Marca przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano Niedziela o 20:50 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:50 mozna tez kliknac lewe ikony zamiast ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano wczoraj o 09:29 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:29 Reklamować. Póki gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano wczoraj o 10:13 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:13 obawiam sie ze nie obejmuje. w sumie zwykle ślady użytkowania ja tez mam lekki slad w tym miejscu, poza tym brak rys na razie. uzywam bardzo miekkiej ściereczki od Zosi, ktora nie rysuje. chyba jednak okleję ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARobert Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Kolega reklamował w Elblągu i zrobili "coś", że śladów nie ma. Prawdopodobnie zmyli tą powłokę bo raczej jej "od ręki" nie zregenerowali. Efekt jest OK. W porównaniu z moim oklejonym ekranem nie widzę jakiejś istotnej różnicy w użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyleszcz Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu To powiem tak, mój J12B FL po dokładnie pół roku wygląda tak: Przetarty może 3 razy chusteczką do okularów. Używam tylko opuszków do obsługi ekranu. Dzięki Wam teraz wiem, że oddaje to na reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fruko Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 8 minut temu, krzyleszcz napisał: To powiem tak, mój J12B FL po dokładnie pół roku wygląda tak: Przetarty może 3 razy chusteczką do okularów. Używam tylko opuszków do obsługi ekranu. Dzięki Wam teraz wiem, że oddaje to na reklamację. Auto na gwarancji to reklamuj. Wymieniaja panel bez problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi