batik Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca (edytowane) Witam, Przymierzam się do zakupu X-trail z silnikiem 1.7 dci ze skrzynia automatyczna. Prosiłbym posiadaczy takiego auta z tym wlasnie silnikiem o opinie czy jestescie zadowoleni ? Jak ogolnie wrazenia z jazdy ? Pozdrawiam Edytowane 8 Marca przez batik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Ja jeździłem na jeździe testowej przed zakupem (z automatem) i jednak wybrałem benzynę. Lepsza kultura pracy (odgłosy pracy, zachowanie skrzyni, dynamika - subiektywnie) i zachowanie auta. Jakbyś nie był zdecydowany to mój X jest na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichywwl Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca W dniu 8.03.2024 o 13:08, batik napisał: Witam, Przymierzam się do zakupu X-trail z silnikiem 1.7 dci ze skrzynia automatyczna. Prosiłbym posiadaczy takiego auta z tym wlasnie silnikiem o opinie czy jestescie zadowoleni ? Jak ogolnie wrazenia z jazdy ? Pozdrawiam Mi się tym zestawieniem dobrze jeździ. Ogólnie kupiłbym benzynę jakby to nie było 1.3 ... Z hałasem nie ma dramatu. W trasie fajnie się płynie, nie jest to samochód wyścigowy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batik Opublikowano 21 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia witam, po długich namysłach klamka zapadła, odbieram na końcu miesiąca X-Traila. rok produkcji 2019 I rejestracja luty 2020 silnik. 1.7 dCi 150 km, 2WD skrzynia biegów automatyczna przebieg. ok 110 tys wersja wyposażenia Tekna Mam nadzieje, ze nie będę żałował zakupu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi