batik Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 (edytowane) Witam, Przymierzam się do zakupu X-trail z silnikiem 1.7 dci ze skrzynia automatyczna. Prosiłbym posiadaczy takiego auta z tym wlasnie silnikiem o opinie czy jestescie zadowoleni ? Jak ogolnie wrazenia z jazdy ? Pozdrawiam Edytowane 8 Marca 2024 przez batik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 8 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2024 Ja jeździłem na jeździe testowej przed zakupem (z automatem) i jednak wybrałem benzynę. Lepsza kultura pracy (odgłosy pracy, zachowanie skrzyni, dynamika - subiektywnie) i zachowanie auta. Jakbyś nie był zdecydowany to mój X jest na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichywwl Opublikowano 14 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 W dniu 8.03.2024 o 13:08, batik napisał: Witam, Przymierzam się do zakupu X-trail z silnikiem 1.7 dci ze skrzynia automatyczna. Prosiłbym posiadaczy takiego auta z tym wlasnie silnikiem o opinie czy jestescie zadowoleni ? Jak ogolnie wrazenia z jazdy ? Pozdrawiam Mi się tym zestawieniem dobrze jeździ. Ogólnie kupiłbym benzynę jakby to nie było 1.3 ... Z hałasem nie ma dramatu. W trasie fajnie się płynie, nie jest to samochód wyścigowy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batik Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2024 witam, po długich namysłach klamka zapadła, odbieram na końcu miesiąca X-Traila. rok produkcji 2019 I rejestracja luty 2020 silnik. 1.7 dCi 150 km, 2WD skrzynia biegów automatyczna przebieg. ok 110 tys wersja wyposażenia Tekna Mam nadzieje, ze nie będę żałował zakupu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi