batik Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 (edited) Witam, Przymierzam się do zakupu X-trail z silnikiem 1.7 dci ze skrzynia automatyczna. Prosiłbym posiadaczy takiego auta z tym wlasnie silnikiem o opinie czy jestescie zadowoleni ? Jak ogolnie wrazenia z jazdy ? Pozdrawiam Edited March 8, 2024 by batik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakor Posted March 8, 2024 Share Posted March 8, 2024 Ja jeździłem na jeździe testowej przed zakupem (z automatem) i jednak wybrałem benzynę. Lepsza kultura pracy (odgłosy pracy, zachowanie skrzyni, dynamika - subiektywnie) i zachowanie auta. Jakbyś nie był zdecydowany to mój X jest na sprzedaż. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichywwl Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 W dniu 8.03.2024 o 13:08, batik napisał: Witam, Przymierzam się do zakupu X-trail z silnikiem 1.7 dci ze skrzynia automatyczna. Prosiłbym posiadaczy takiego auta z tym wlasnie silnikiem o opinie czy jestescie zadowoleni ? Jak ogolnie wrazenia z jazdy ? Pozdrawiam Mi się tym zestawieniem dobrze jeździ. Ogólnie kupiłbym benzynę jakby to nie było 1.3 ... Z hałasem nie ma dramatu. W trasie fajnie się płynie, nie jest to samochód wyścigowy : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batik Posted April 21, 2024 Author Share Posted April 21, 2024 witam, po długich namysłach klamka zapadła, odbieram na końcu miesiąca X-Traila. rok produkcji 2019 I rejestracja luty 2020 silnik. 1.7 dCi 150 km, 2WD skrzynia biegów automatyczna przebieg. ok 110 tys wersja wyposażenia Tekna Mam nadzieje, ze nie będę żałował zakupu ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts