Mario111 Posted March 10, 2024 Share Posted March 10, 2024 Witam . Zakładał ktoś z Was relingi dachowe ? Znalazłem dedykowane do J12 na aliexpress za 1000 zł. Tylko nie wiem jak z montażem . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekyle Posted March 10, 2024 Share Posted March 10, 2024 Jakiś link kolega szanowny zapoda bo ja tylko do J11 widziałem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiol Posted October 20, 2024 Share Posted October 20, 2024 (edited) Cześć, czy udało Ci się dodać relingi? Sam szukałem, ale jedyne na co trafiłem to poprzeczki do wersji bez relingów Pozdrawiam Edited October 20, 2024 by mikiol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziom79 Posted January 16 Share Posted January 16 Cześć, Podnoszę temat. W ogóle...nie wiem jak można wpaść na pomysł by relingi w aucie były w jakimś pakiecie. Koniec narzekania. Chcę kupić QQ ale szczerze, ten brak relingów w większości przedliftów jest irytujący. Ja dużo z nich korzystam. Zaraz narty, latem często rower, co najmniej 2 tyg w także box... Średnio mi się podoba idea bagażnika na dach, bez relingów. Da się to samemu założyć? Są gotowe otwory czy trzeba wiercić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobster Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) Auto jest fabrycznie przystosowane do montażu belek w wersji "bez relingowej" montaż jest łatwy. Edited January 17 by lobster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted January 17 Share Posted January 17 Czy w J12 są otwory,nie wiem,ale chyba nie,tak samo jak w J11.Zakładałem w dwóch J11 pod dachem jest wzmocnienie do montażu,trzeba tylko dokładnie wymierzyć rozstaw otworow i uważać,żeby przy wierceniu nie uszkodzić kurtyn bo są blisko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquariusmax Posted March 3 Share Posted March 3 W J11 trzeba było wiercić do relingów lub montować bagażnik od razu na lapę pod uszczelkę drzwi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts