Mario111 Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Witam . Zakładał ktoś z Was relingi dachowe ? Znalazłem dedykowane do J12 na aliexpress za 1000 zł. Tylko nie wiem jak z montażem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thekyle Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Jakiś link kolega szanowny zapoda bo ja tylko do J11 widziałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikiol Opublikowano 20 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 (edytowane) Cześć, czy udało Ci się dodać relingi? Sam szukałem, ale jedyne na co trafiłem to poprzeczki do wersji bez relingów Pozdrawiam Edytowane 20 Października 2024 przez mikiol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziom79 Opublikowano Czwartek o 08:38 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:38 Cześć, Podnoszę temat. W ogóle...nie wiem jak można wpaść na pomysł by relingi w aucie były w jakimś pakiecie. Koniec narzekania. Chcę kupić QQ ale szczerze, ten brak relingów w większości przedliftów jest irytujący. Ja dużo z nich korzystam. Zaraz narty, latem często rower, co najmniej 2 tyg w także box... Średnio mi się podoba idea bagażnika na dach, bez relingów. Da się to samemu założyć? Są gotowe otwory czy trzeba wiercić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobster Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Auto jest fabrycznie przystosowane do montażu belek w wersji "bez relingowej" montaż jest łatwy. Edytowane 9 godzin temu przez lobster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Czy w J12 są otwory,nie wiem,ale chyba nie,tak samo jak w J11.Zakładałem w dwóch J11 pod dachem jest wzmocnienie do montażu,trzeba tylko dokładnie wymierzyć rozstaw otworow i uważać,żeby przy wierceniu nie uszkodzić kurtyn bo są blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi