niuteq Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 Witam Od kilku dni nowy właściciel QQ J11 z wbudowaną nawigacją. Ustawiona trasa ale z nawigacji brak komunikatów typu "skręć w lewo/prawo itd. Radio działa poprawnie, zestaw głośnomówiący również w ustawieniach nic nie widać. Czy ta nawigacja coś mówi czy tylko wyświetla trasę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karminadel Posted June 1, 2024 Share Posted June 1, 2024 Komunikaty włączasz/wyłączasz przez MENU - albo przyciskając chyba na 5 sekund - ikonkę kolejnego manewru (kwadratowa w prawym górnym roku). Po drugie - możesz je mieć ściszone do zera. Głośność komunikatów ustawiamy osobno niż głośność radia. Ustawia się ja podczas ich wymowy przez nawigację. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niuteq Posted June 2, 2024 Author Share Posted June 2, 2024 Komunikaty włączasz/wyłączasz przez MENU - albo przyciskając chyba na 5 sekund - ikonkę kolejnego manewru (kwadratowa w prawym górnym roku). Po drugie - możesz je mieć ściszone do zera. Głośność komunikatów ustawiamy osobno niż głośność radia. Ustawia się ja podczas ich wymowy przez nawigację.Dzięki za info, temat już rozwiązany, w ustawieniach komunikatów było wyciszone Wysłane z mojego RMX3521 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts