Mario111 Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Witam Czy w naszych nissanach jest lusterko fotochromatyczne ? .Wg . instrukcji powinien być w obudowie przycisk on/off , ale u mnie takiego nie ma. W J11 była dioda która sygnalizowała działanie lusterka .A jak jest u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumimis Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Tak, jest lusterko fotochromatyczne wyposażone w diodę i przycisk on/off. Z tym, że lusterko fotochromatyczne nie jest w każdej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario111 Opublikowano 22 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 U mnie jest takie jak na zdjęciu z dwoma jakby czujnikami. Podobno jest to lusterko automatycznie ściemniające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulik76 Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 10 minut temu, Mario111 napisał: U mnie jest takie jak na zdjęciu z dwoma jakby czujnikami. Podobno jest to lusterko automatycznie ściemniające Ściemnia się automatycznie. Zakryj dłonią te czujniki to zobaczysz różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumimis Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Tak u mnie wygląda - dokładnie jak w instrukcji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario111 Opublikowano 23 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 (edytowane) Takie samo miałem w J11 a tu ulepszyli niby samoczynne ? .Widzę ze masz Teknę , to tam były te mniejsze wyświetlacze ? Edytowane 23 Marca 2024 przez Mario111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumimis Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Do końca 2022/początku 2023 były montowane inne stacje multimedialne - 3 rodzaje: "zwykłe radio"(w wersji Visia) , stacja 8" (Acenta) i stacja 9" z navi (nazywana potocznie "z dwoma pokrętłami" -> pozostałe wersje); dopiero później pojawiła się stacja 12" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Mam identyczne lusterko jak @gumimis, czyli z tym przyciskiem. W dniu 23.03.2024 o 18:25, Mario111 napisał: Takie samo miałem w J11 Kurde, wstawili mi lusterko z J11 ? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario111 Opublikowano 25 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Widocznie teraz wstawiają lusterko fotochromatyczne od Tekny wzwyż .Kiedyś było od n-connecty .Oszczędności .Zobaczymy jak będzie sprawować się to automatyczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 2 godziny temu, Mario111 napisał: Oszczędności Tak z innej beczki. W 2023 roku w teknie+ zniknęła pamięć ustawienia fotela pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSz Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 (edytowane) 43 minuty temu, Andrew napisał: Tak z innej beczki. W 2023 roku w teknie+ zniknęła pamięć ustawienia fotela pasażera. Faktycznie, pamięci pasażera nie ma. Wcześniej była ? Edytowane 25 Marca 2024 przez JaroSz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumimis Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 4 godziny temu, Mario111 napisał: Widocznie teraz wstawiają lusterko fotochromatyczne od Tekny wzwyż .Kiedyś było od n-connecty .Oszczędności .Zobaczymy jak będzie sprawować się to automatyczne . Wg. cennika dalej jest od N-Connecty. Przejrzałem ogłoszenia na otomoto i w N-connectach są obie wersje lusterek: z przeciskiem on/off jak i bez Godzinę temu, JaroSz napisał: Faktycznie, pamięci pasażera nie ma. Wcześniej była ? Tak - jak mam pamięć (po 2 konfiguracje) zarówno po stronie kierowcy i pasażera. Ale na Otomoto widzę, że w modelach 2023 po stronie pasażera już nie ma. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario111 Opublikowano 25 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 (edytowane) w cenniku na 2023 na wyposażeniu jest automatycznie sciemniające się https://www-europe.nissan-cdn.net/content/dam/Nissan/pl/brochures/Pricelists/rok-produkcji-2023/rok-modelowy-2023/qashqai-cennik.pdf Edytowane 25 Marca 2024 przez Mario111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumimis Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Nie ma go w pakietach - powinno być w standardzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Ale dziady przebrzydłe. Czemu tak robią? Ile razy chce się szarpnąć, kupić może w koñcu nowe to zawsze kastrują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basior Opublikowano 27 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 W dniu 25.03.2024 o 19:00, gumimis napisał: Nie ma go w pakietach - powinno być w standardzie: Lusterko jest automatyczne bez konieczności włączania sprawdziłem działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario111 Opublikowano 27 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi