J12_nconnecta Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 Czy w Waszych Qashqaiach J12 też skrzypią/trzeszczą boki siedziska tylnej kanapy kiedy porusza się na niej? (Czy to w trakcie jazdy albo podczas wysiadania) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olo Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 Czy jesteś pewny ,że te dźwięki pochodzą z siedzeń ,a nie np.z bagażnika ,jest tam trochę styropianu pod matą, bezpośrednio za siedzeniem, to on tworzy tzw. próg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquariusmax Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 (edited) W dniu 29.03.2024 o 19:16, J12_nconnecta napisał: Czy w Waszych Qashqaiach J12 też skrzypią/trzeszczą boki siedziska tylnej kanapy kiedy porusza się na niej? (Czy to w trakcie jazdy albo podczas wysiadania) Nie wiem, czy to to samo, ale skrzypienie tylnej kanapy słyszałem w salonie na egzemplarzu demonstracyjnym i demo, gdy ruszałem plecami tył/przód. U siebie tego nie zauważyłem. I taki hint, w żadnej Acencie tego nie zauważyłem, a w dwóch N-Connectach już tak, może to faktycznie kwestia bagażnika i np. progu i półek w bagażniku, których Acenta nie ma. Edited April 1, 2024 by aquariusmax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts