JAmaTO Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Witam. Wymieniał już ktoś z was piast przód w murano z51 4x4 ?? Chodziło by mi o wymiary tej piasty i ewentualnie o numer części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Wymieniłem setki, ale wymiarów nie znam... Z51 to unikat w tej chwili wiec od dawna nie było takiego pojazdu na wymiane piasty. Co do numeru części to tylko po VINie moge podać bo było kilka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Robiłem to w z50 klucz dynamometryczny to podstawa i jest myk z czujnikiem ABS u mnie był zapieczony nie do wyjęcia więc po wykręceniu srób mocujących piastę delikatnie kombinując wyciągasz tak by nie złamać czujnika jest długi w nowej piaście powiekszasz otwór na czujnik i spokojnie montujesz co do numeru piasty to najlepiej po vinie ? klucz 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAmaTO Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Oki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe_69 Opublikowano 14 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 Czy ten czujnik ABS wchodzi w wycięcie w piascie? Nowa piasta ma 3 wycięcia w pierscieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi