JAmaTO Posted April 22, 2024 Share Posted April 22, 2024 Witam. Wymieniał już ktoś z was piast przód w murano z51 4x4 ?? Chodziło by mi o wymiary tej piasty i ewentualnie o numer części. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OsobaNN Posted April 23, 2024 Share Posted April 23, 2024 Wymieniłem setki, ale wymiarów nie znam... Z51 to unikat w tej chwili wiec od dawna nie było takiego pojazdu na wymiane piasty. Co do numeru części to tylko po VINie moge podać bo było kilka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramirez8 Posted April 23, 2024 Share Posted April 23, 2024 Robiłem to w z50 klucz dynamometryczny to podstawa i jest myk z czujnikiem ABS u mnie był zapieczony nie do wyjęcia więc po wykręceniu srób mocujących piastę delikatnie kombinując wyciągasz tak by nie złamać czujnika jest długi w nowej piaście powiekszasz otwór na czujnik i spokojnie montujesz co do numeru piasty to najlepiej po vinie ? klucz 32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAmaTO Posted April 23, 2024 Author Share Posted April 23, 2024 Oki dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe_69 Posted December 14, 2024 Share Posted December 14, 2024 Czy ten czujnik ABS wchodzi w wycięcie w piascie? Nowa piasta ma 3 wycięcia w pierscieniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts