Idzielato Posted April 24, 2024 Share Posted April 24, 2024 Cześć, zastanawia mnie skąd i w jaki sposób można włączyć/wylaczyc efekt dźwiękowy przy ekranie powitalnym. U mnie za każdym razem przy odpaleniu samochodu pojawia się animacja ale bez dźwięku. Nie złamałem jej opcji w ustawieniach . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro_t Posted April 26, 2024 Share Posted April 26, 2024 mnie się udało ten dźwięk wyłączyć, więc musi być gdzieś taka opcja. Oczywiscie nie wiem z pamięci gdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idzielato Posted April 26, 2024 Author Share Posted April 26, 2024 Jakbyś znalazł te opcje to daj znać gdzie bo przekopałem menu i instrukcje i nie udało mi się tego znaleźć, jedynie włączenie/wyłączenie animacji przy starcie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro_t Posted April 28, 2024 Share Posted April 28, 2024 W dniu 26.04.2024 o 19:29, Idzielato napisał: Jakbyś znalazł te opcje to daj znać gdzie bo przekopałem menu i instrukcje i nie udało mi się tego znaleźć, jedynie włączenie/wyłączenie animacji przy starcie. znalazłem to tutaj: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARobert Posted April 29, 2024 Share Posted April 29, 2024 ..U mnie np. w tej opcji jest tylko "Animacja" Opcji dźwięk brak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert_B Posted April 29, 2024 Share Posted April 29, 2024 A masz włączoną animację? Może opcja dźwięku jest zależna od włączenia animacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARobert Posted April 29, 2024 Share Posted April 29, 2024 27 minut temu, Robert_B napisał: A masz włączoną animację? Może opcja dźwięku jest zależna od włączenia animacji? ..animacja jest włączona ale może gdzieś wyżej uaktywnia się możliwość włączenia dźwięku ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro_t Posted April 30, 2024 Share Posted April 30, 2024 13 godzin temu, ARobert napisał: ..U mnie np. w tej opcji jest tylko "Animacja" Opcji dźwięk brak... ciekawe. Zwłaszcza że masz tę samą wersję, co ja: N-Connecta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kejam Posted April 30, 2024 Share Posted April 30, 2024 U mnie też tylko opcja Animacja. Wersja Tekna 2 godziny temu, maro_t napisał: ciekawe. Zwłaszcza że masz tę samą wersję, co ja: N-Connecta Może dlatego, że masz ePower Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micha_123 Posted April 30, 2024 Share Posted April 30, 2024 Ja jestem pewien ze u mnie też tylko animacja. Ale sprawdzę po urlopie Wersja Tekna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idzielato Posted May 6, 2024 Author Share Posted May 6, 2024 U mnie jest tylko animacja, wersja Tekna, mild-hybrid, wygląda na to że dźwięk jest tylko w wersji E-Power. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts