Idzielato Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Cześć, zastanawia mnie skąd i w jaki sposób można włączyć/wylaczyc efekt dźwiękowy przy ekranie powitalnym. U mnie za każdym razem przy odpaleniu samochodu pojawia się animacja ale bez dźwięku. Nie złamałem jej opcji w ustawieniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia mnie się udało ten dźwięk wyłączyć, więc musi być gdzieś taka opcja. Oczywiscie nie wiem z pamięci gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idzielato Opublikowano 26 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Jakbyś znalazł te opcje to daj znać gdzie bo przekopałem menu i instrukcje i nie udało mi się tego znaleźć, jedynie włączenie/wyłączenie animacji przy starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 28 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia W dniu 26.04.2024 o 19:29, Idzielato napisał: Jakbyś znalazł te opcje to daj znać gdzie bo przekopałem menu i instrukcje i nie udało mi się tego znaleźć, jedynie włączenie/wyłączenie animacji przy starcie. znalazłem to tutaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARobert Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia ..U mnie np. w tej opcji jest tylko "Animacja" Opcji dźwięk brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia A masz włączoną animację? Może opcja dźwięku jest zależna od włączenia animacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARobert Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 27 minut temu, Robert_B napisał: A masz włączoną animację? Może opcja dźwięku jest zależna od włączenia animacji? ..animacja jest włączona ale może gdzieś wyżej uaktywnia się możliwość włączenia dźwięku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 13 godzin temu, ARobert napisał: ..U mnie np. w tej opcji jest tylko "Animacja" Opcji dźwięk brak... ciekawe. Zwłaszcza że masz tę samą wersję, co ja: N-Connecta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejam Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia U mnie też tylko opcja Animacja. Wersja Tekna 2 godziny temu, maro_t napisał: ciekawe. Zwłaszcza że masz tę samą wersję, co ja: N-Connecta Może dlatego, że masz ePower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micha_123 Opublikowano 30 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Ja jestem pewien ze u mnie też tylko animacja. Ale sprawdzę po urlopie Wersja Tekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idzielato Opublikowano 6 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja U mnie jest tylko animacja, wersja Tekna, mild-hybrid, wygląda na to że dźwięk jest tylko w wersji E-Power. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi