Gość maglev Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 No maglev ładne oponki ale te felgi do nich nie pasóją :wink: A ja właśnie nie chcę aluminiaczków, czarne stalki są fajniaste, takie gangsterskie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość makow Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 hej . Tak jak maglev, ja tez zaopatrzyłem się w Klebery Dybaxer HP2 ,tylko, że 185/65/R14. Mam je krótko, ale jestem super zadowolony. Bardzo przyzwoite opony. Cichutkie i jeszcze mi się nie udało "przy normalnej jeździe" wyprowadzić auta z równowagi. Polecam. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 No maglev ładne oponki ale te felgi do nich nie pasóją :wink: A ja właśnie nie chcę aluminiaczków, czarne stalki są fajniaste, takie gangsterskie 8) Co kto lubi :wink: hej .Tak jak maglev, ja tez zaopatrzyłem się w Klebery Dybaxer HP2 ,tylko, że 185/65/R14. Mam je krótko, ale jestem super zadowolony. Bardzo przyzwoite opony. Cichutkie i jeszcze mi się nie udało "przy normalnej jeździe" wyprowadzić auta z równowagi. Polecam. :twisted: W auto świecie jest test opon między innymi tego modelu wyszły średnio :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ja polecam z czystym sercem te firestone u rodzicow w vw polo sa takie 185 tylko ze na 14 i jest super jezdzilem na nich pol roku i wczesniej byly pirelki p2000 niebo a ziemia... przede wszystkim cicho sie na nich jezdzi i dobrze trzymaja na mokrym. pirelki byly okropne :/ jakies takie twarde cholernie i szybko sie starly.... :/ a pozniej mi ktos dwie zalatwil jakims ostrzem :/ wiec musiala byc zmiana... kupilem z opony.com i jest cacy ja polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maglev Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 W auto świecie jest test opon między innymi tego modelu wyszły średnio :roll: Ten test jest mało miarodajny, zobaczcie sobie na stare testy adaca, ta Fulda Carrat Attiro wypadła bardzo słabiutko a jakimś cudem jest przed Kleberem :shock: , no ale wszystko jasne, test jest przeprowadzony przez Volkswagena, a Fulda jest niemiecka(Adac to też stowarzyszenie niemieckie ale bardziej wiarygodne) :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi