Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[P10] 15" alufelgi

Gość artoor
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hej .

Tak jak maglev, ja tez zaopatrzyłem się w Klebery Dybaxer HP2 ,tylko, że 185/65/R14. Mam je krótko, ale jestem super zadowolony. Bardzo przyzwoite opony. Cichutkie i jeszcze mi się nie udało "przy normalnej jeździe" wyprowadzić auta z równowagi. Polecam. :twisted:

No maglev ładne oponki ale te felgi do nich nie pasóją :wink: :P

A ja właśnie nie chcę aluminiaczków, czarne stalki są fajniaste, takie gangsterskie :D 8)

Co kto lubi :wink:

hej .

Tak jak maglev, ja tez zaopatrzyłem się w Klebery Dybaxer HP2 ,tylko, że 185/65/R14. Mam je krótko, ale jestem super zadowolony. Bardzo przyzwoite opony. Cichutkie i jeszcze mi się nie udało "przy normalnej jeździe" wyprowadzić auta z równowagi. Polecam. :twisted:

W auto świecie jest test opon między innymi tego modelu wyszły średnio :roll:

ja polecam z czystym sercem te firestone :) u rodzicow w vw polo sa takie 185 tylko ze na 14 i jest super :) jezdzilem na nich pol roku i wczesniej byly pirelki p2000 niebo a ziemia... przede wszystkim cicho sie na nich jezdzi i dobrze trzymaja na mokrym. pirelki byly okropne :/ jakies takie twarde cholernie i szybko sie starly.... :/ a pozniej mi ktos dwie zalatwil jakims ostrzem :/ wiec musiala byc zmiana... kupilem z opony.com i jest cacy :) ja polecam!!

W auto świecie jest test opon między innymi tego modelu wyszły średnio :roll:

Ten test jest mało miarodajny, zobaczcie sobie na stare testy adaca, ta Fulda Carrat Attiro wypadła bardzo słabiutko a jakimś cudem jest przed Kleberem :shock: , no ale wszystko jasne, test jest przeprowadzony przez Volkswagena, a Fulda jest niemiecka(Adac to też stowarzyszenie niemieckie ale bardziej wiarygodne) :?