Gość zielony Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 zakladal ktos z was czujnik parkowania we wlasnym zakresie? osobiscie mam fabryczny a moja siorka chce sobie takie cudo sprawic wiec pytanie do was czy ma ktos juz sprawdzona tania marke ktora moze polecic? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Witam Ja mam takiego patenta i nic to nie jest warte, poza tym ze piszczy i drażni człowieka. Mój Nissanek ma 4,70 i lepiej od czujnika wiem gdzie sie kończy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ja mam patent w stylu dwa czujniki przy tylnej tablicy i spisuje sie wysmienicie.Oduczylem sie odwracania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filtron Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 witanko mam taki czujnik jest to raczej wspomaganie parkowania a i tak cofam na oko nie powiem jest pomocne od czasu do czasu już 2 razy uratowało dupe mojego nismo ,raz to był rurka wysokości 50 -60cm i fi około100mm ale dla kobiety jest ok a co do wyboru to najlepiej niech pokazuje strone z ktorej jest przeszkoda i jest wyświetlane odległości w cyfrach oraz zmienny brzęczyk wzależności od odległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 no to może ktoś poleci dobry zestaw z allegro np nie mówię że będę teraz wiercił ale na wiosnę... kto wie lusterka podgrzewane zrobię za to na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filtron Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 ja kupiłem za 140zł dobry :?: u mnie jest w zestawie ;4 sensory cofania zakres od 2m do 30 cm skala co 5 cm pokazuje z jakiej strony przeszkoda prawa lewa strona oraz sygnalizacja dzwiękowa z możliwością wyłączenia jak narazie ok a mam od sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 ja kupiłem za 140zł dobry :?: u mnie jest w zestawie ;4 sensory cofania zakres od 2m do 30 cm skala co 5 cm pokazuje z jakiej strony przeszkoda prawa lewa strona oraz sygnalizacja dzwiękowa z możliwością wyłączenia jak narazie ok a mam od sierpnia gdzie go kupiles? na allegro? daj jakies namiary gdzie mozna taki kupic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filtron Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 kupiłem na alegro u tego sprzedawcy i ten model http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=64868303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 kupiłem na alegro u tego sprzedawcy i ten model http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=64868303 rzucilbys fotosy jak wyglada ta konsola zamontowala i jak wyglada na zderzaku? qrde szkoda mi wiercic zderzaka bo mam metalowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filtron Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 oki zrobie zdjęcia po swiętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Model, który pokazuje tylko do 30cm to za dobry raczej uznać nie można. Twierdzę, że to raczej przeciętny model aczkolwiek czasami nawet taki jest nieoceniony. Dobre modele to taki, na których do ściany dojedziesz na około 10cm. HHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Dobre modele to taki, na których do ściany dojedziesz na około 10cm. HHA wydaje mi sie ze w kazdym czujniku mozna ustawic krytyczna odleglosc od przeszkody (przynajmniej w moim mozna to zrobic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 (przynajmniej w moim mozna to zrobic). Tylko napewno nie kosztował 140zł tylko więcej. Pozatym w takim zestawie sama centralna musi być rozbudowana i musi być jakiś potencjometr regulacyjny. W moim fabrycznym zestawie PDC, który mam w Passku mogę zdiagnozować to przez komputer i ustawiać tylko górną granicę reakcji. czyli czy czujniki mają reagować od odległości 280cm, 250cm czy 200cm. Minimalna odczytywana odległość to 15cm. HHA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi