DarWPR Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Witam serdecznie posiadaczy i użytkowników Nissana J12 Mój problem polega na tym , że mój Qashqay 1,3 158KM w manuału bardzo dziwnie się zachowuje na niskich obrotach . Podczas redukcji na 2 bieg i małej prędkości samochody kilka razy zgasł . Podobna sytuacja zdążyła się mechanikowi z serwisu podczas ruszania z małą prędkością . Komputer nie wykazał żadnych błędów, a problem nadal występuje . Może ktoś ma jakąś dobrą radę ? Auto jest na gwarancji i po przebiegu 14500 . Serwis jest bezradny 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca mialem kiedys podobny problem w Almerze. problemem byl przepływomierz. ale nie wiem czy teraz tez takie ustrojstwo jest w silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarWPR Opublikowano 3 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Samochód był dwa razy w autoryzowanym serwisie ,drugim razem ponoć wgrali nowy program silnika i start stopu . Nie wiele to pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Pojazd jest na gwarancji wiec jako klienta nie interesuje Cię to co się dzieje tylko oddajesz do naprawy, bierzesz pojazd od nich i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarWPR Opublikowano 4 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Cztery dni samochód był w serwisie , dostałem zastępczy i nic to nie pomogło. Teraz spróbuję w innym serwisie , może tam coś wykryją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi