Axor Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Witam , Po dzisiejszej wizycie na myjni wystąpiło zaparowanie - skroplenie się pary w tylnych światłach. W prawych minimalne w lewych bardziej. Samochód mam niecały miesiąc i zaczyna to słabo wyglądać Miał ktoś podobny przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano Piątek o 09:53 Udostępnij Opublikowano Piątek o 09:53 (edytowane) Mam tak w innym aucie od nowosci a sprawdzalem czy sie nie zatkaly odpowieczniki lamp. Mi pruja jak np. auto jest nagrzane i pada deszcz, czyli szybkie schłodzenie - para znika po paru godzinach. Auto to audi A4- 2021 Aso nie widzi problemu Generalnie wydaje mi sie ze to w nowych autach może oznaczac ze sa zaprojektowane za malo wydajne odpowieczniki w lampach, zbyt duza roznica temperatur, a w lampie z zbyt malymi odpowiecznikami jest za mala cyrkulacja powietrza i lampy paruja - to tylko moja teoria Edytowane Piątek o 09:55 przez vanice77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi