RavG Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Cześć,w związku z tym, że jestem nowy na forum chciałbym wszystkich serdecznie powitać. A teraz do sedna - od miesiąca jestem posiadaczem używanego x-traila, którego kupiłem za granicą. Ostatnio zauważyłem, że w trakcie raptownego dodawania gazu samochód stracił werwę. Ma krótkie momenty jakby „zatrzymania”, stał się bardziej mułowaty. Wcześniej tego nie zauważyłem. Moc była dostępna w całym zakresie. Czy to normalny objaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Cześć, no ciekawe, możesz zwrócić uwagę ,jak przyspieszasz gwałtownie to ile masz energii w baterii? Edytowane 1 Listopada przez JJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RavG Opublikowano 3 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Dziękuję za odpowiedź, będę musiał to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hetman72 Opublikowano 9 Listopada Udostępnij Opublikowano 9 Listopada Tak czy siak, 1/4 zawsze powinna być w baterii, czyli przyspieszenie powinno zawsze działać normalnie. Jeśli brakuje energii, to samochód będzie doładowywał automatycznie do skutku. No chyba że problem jest z elektryką, np. kablami, albo z baterią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi