RavG Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Cześć,w związku z tym, że jestem nowy na forum chciałbym wszystkich serdecznie powitać. A teraz do sedna - od miesiąca jestem posiadaczem używanego x-traila, którego kupiłem za granicą. Ostatnio zauważyłem, że w trakcie raptownego dodawania gazu samochód stracił werwę. Ma krótkie momenty jakby „zatrzymania”, stał się bardziej mułowaty. Wcześniej tego nie zauważyłem. Moc była dostępna w całym zakresie. Czy to normalny objaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 1 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 (edytowane) Cześć, no ciekawe, możesz zwrócić uwagę ,jak przyspieszasz gwałtownie to ile masz energii w baterii? Edytowane 1 Listopada 2024 przez JJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RavG Opublikowano 3 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Dziękuję za odpowiedź, będę musiał to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hetman72 Opublikowano 9 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Tak czy siak, 1/4 zawsze powinna być w baterii, czyli przyspieszenie powinno zawsze działać normalnie. Jeśli brakuje energii, to samochód będzie doładowywał automatycznie do skutku. No chyba że problem jest z elektryką, np. kablami, albo z baterią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomAWD Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Przy jakich prędkościach brak mocy? Jeśli wysokich to tak może być gdy silnik ładuje baterie i daje prąd do silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Mi nigdy nie brakuje mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomAWD Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Nigdy nie brakowało. Sprawdź czy nie dzieje się tak gdy masz mało energii w baterii, może wtedy nie dawać "kopa" z baterii która jest ładowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano Poniedziałek o 17:22 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:22 Tez okey. Nawet przy dłuższej jezdzie ok. 150 bez problemu szybko przyspiesza do 175, czyli do max ile da się jechać 🤪 Ale...w trybie Sport of course🤭 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano Poniedziałek o 20:34 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:34 Max to jest 187km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano Wtorek o 09:00 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:00 W FWD 175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi