Plaster Opublikowano 7 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 Szanowni. Wiem że temat już był na forum. Piszecie o mikrostykach, zamkach, kabelkach. No właśnie. Ja mam taki problem, że mikrostyk wymieniłem na nowy, zamek dziś wstawiłem nowy i kable (wszystkie w klapie bagażnika i wiązki) też mam nowe... A bagażnika nie mogę otworzyć z klucza i z zewnątrz. Jedynie od środka (poprzez pociągnięcie tego białego dzyndzla w lewo). Nawet nie słyszę tam w zamku żadnego pyknięcia, chęci otworzenia się. Co jest to jasnej ciasnej? Wie ktoś co jeszcze sprawdzić, wymienić? Od tygodnia mam QQ 2007 Tekna+. Jestem mega zadowolony z auta, ale QQ kupiłem z zamkniętym bagażnikiem, z myślą że to pierdółka i sam sobie z tym poradzę. A się okazało, że to chyba nie pierdółka, a ja jestem popierdółka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitet Opublikowano 8 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2024 Instrukcja w temacie. Powodzenia. Przerwa w wiązce lub złączce. DLK.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster Opublikowano 9 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 (edytowane) No właśnie nie wiem, czy to przerwa w wiązce, bo jak pisałem, kable są nowe. Dzięki za instrukcję. Edytowane 9 Listopada 2024 przez Plaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitet Opublikowano 9 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2024 Ja też nie wiem. Sprawdzić trzeba od BCM do zamka. Jeszcze raz Powodzenia w szukaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaster Opublikowano 19 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Dzięki. Mam umówiony serwis w przyszłym tygodniu, to taśmę kierownicy wymienią i bagażnik mają przy okazji sprawdzić. To się dowiem co i jak i dam znać. Ps. Przy okazji zlecę im wymianę filtra kabinowego, bo ja dwa podejścia robiłem do tego i się poddałem heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi