Gość dante79 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Witam, mam już klienta na swoją Primerke i rozglądam się za nowym Nismo i prawdopodobnie bedzie to Almerka. Po tym jak pojeździłem swoim nissankiem nikt Mnie juz do tej Marki przekonywać nie musi stąd też moja prośba o waszą ocenke tego autka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77630201 Dzięki za wszelki info Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 Niby wszystko wporządku , ładna almerka. Zastanawia mnie tylko liczba wyświetleń oferty. Dlaczego nikt jej jeszcze nie kupił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N_15 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 No ładna niebieska Almerka, dzis juz takich dobrych nissanow sie nie robi, szkoda tylko ze to nie 3 dzrzwiowa wersja. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Witam, mam już klienta na swoją Primerke i rozglądam się za nowym Nismo i prawdopodobnie bedzie to Almerka. Po tym jak pojeździłem swoim nissankiem nikt Mnie juz do tej Marki przekonywać nie musi stąd też moja prośba o waszą ocenke tego autka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77630201 Dzięki za wszelki info Pozdrowionka sliczna...jesli nie byla walona to warto brac...no i silnik 1.6 a nie 1.4...wiec powinno sie lepiej przyspieszac w trasie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarroturro Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Hmmm, super wyposażona wersja, a jeśli wziąć pod uwagę rocznik to już prawdziwa bomba, dlatego zastanawia mnie pochodzenie tego auta. W tamtym czasie na naszym rynku w podstawowym wyposażeniu nie było nawet wspomagania kierownicy........ Właściciel nie twierdzi, że jest ona kupiona w salonie w Polsce, a tylko, że od początku użytkowana w kraju. Może więc sprowadzona? W tamtym czasie chyba niespecjalnie opłacało się ściągać sprawne, prawie nowe samochody, królowały na lawetach kompletne wraki. Właściciel zaznaczył opcję "bezwypadkowy" na wyposażeniu deklaruje obecność poduszek. Może więc zostało sprowadzone jako mienie przesiedleńcze? Wszystko to tylko takie moje luźne dywagacje, trzeba by zapytać o pochodzenie autab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.