malin_f1 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Mam pytanie o skrzynkę bezpieczników w N15 1,4 ta przy akumulatorze zaraz po jedgo lewej stronie Jest tam miejsce na 16 bezpieczników wg opisu na obudowie są 2 bepieczniki engine cont. oba o wartości 7,5A jeden na pozycji 5 licząc od góry a drugi na 9. U mnie jest włożony tylko jeden bezpiecznik na pozycji 5. Na 9 jest puste miejsce... pytanie jak jest u was? gdyby ktoś zerknął i napisał to będę wdzięczny może ten drugi bezpiecznik na 9 pozycji jest jakimś zapasowym albo awaryjnym? hmm może też tam powinienem włożyć bezpiecznik? a może jeden wystarczy? dodam że z almerką jest wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 no rozumiem święta nikt pod maskę nie zagląda ale ja wciąż czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qbk Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Jutro jak odbiorę furę z warsztatu, to spojrzę, zobaczę i napiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 super i czekam na kogoś jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qbk Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zrobiłem zdjęcia, bo nie pamiętałem o który ci chodzi :D. Kiepska to jakość, ale zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 kurde zupełnie w innych miejscach masz bezpieczniki ale wiele z tych zdjęć nie widać... gdybyś mógł zerknąc na nadruk na tej osłonce w moim poście wszystko jest dokładnie opisane chodzi o to czy masz 2 bezpieczniki od engine cont. czy tylko jeden włożony hmm przecież czytelnie to napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qbk Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ano czytelnie to napisałeś, ale ja w garażu nie mam netu, a ostatni raz czytałem to wczoraj - bilobilu też jeszcze nie zażywam, więc "se zapomniałem". Ale ze zdjęć widać, że na 9 pozycji bezpiecznika u mnie nie ma - czyli tak jak u Ciebie... Dlaczego uważasz że mam inaczej bezpieczniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 u mnie na pozycji 1 i 2 od góry jest puste miejsce dobiero 3 jest obsadzona:) głównie chodzi mi o to czy masz zapełnione obydwa miejsca engine ctrl swoją drogą ciekawe że układ bezp. jest inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qbk Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Jutro Ci powiem co i jak... albo po prostu wezme aparat a nie telefon :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 ok to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qbk Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 ok to czekam Musisz poczekać do jutra - dziś próbowałem zwalczyć świecącą kontrolkę od ABSu (nastąpiło to po wymianie hamulców z tyłu i płynu), ale tak próbowałem, że urwałem śrubę od czujnika w prawym tylnim kole. Wkurzyo mnie to niezmiernie, więc poszedłem w p***u z garażu i dziś już tam nie mam zamiaru wracać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 rozumiem:) no ale teraz mamy już nowy rok a ja nadal czekam na jakąś odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qbk Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 No cóż - nie miałem czasu ale w końcu fotki są... Mam nadzieję że teraz coś pomogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi